澳门现金网_申博信用网-官网

图片
澳门现金网_申博信用网-官网7

Безогледални фотоапарати

Canon 澳门现金网_申博信用网-官网7

Технологията 澳门现金网_申博信用网-官网 се съчетава със сензор с размер APS-C за постигане на хибриден безогледален фотоапарат, който е малък, бърз и мощен.

Потопете се в дивата природа

 • Коя е следващата ви дестинация?

  Продължавайки наследството на нашите превъзходни фотоапарати от серия EOS 7D, 澳门现金网_申博信用网-官网7 комбинира виртуозна производителност и брутална скорост в следващо поколение безогледално тяло от серия 澳门现金网_申博信用网-官网.

 • Иновацията на 澳门现金网_申博信用网-官网 се съчетава с дизайна на APS-C

  澳门现金网_申博信用网-官网7 е изграден на основата на сензор с размер APS-C, така че обективите предлагат 1,6 пъти по-голям телефото обхват в сравнение с еквивалентното фокусно разстояние при пълнокадров фотоапарат. Ще имате усещането, че стоите точно до обекта си, способни да заснемете изпълващи кадъра портретни снимки на животни и въздействащи снимки на действия.

 • Спецификации

  • Dual Pixel CMOS AF II

   AF, който разпознава и проследява хора, животни и превозни средства

  • Серия от снимки до 15 fps

   Плюс серия от снимки с честота 30 fps с електронния затвор на фотоапарата4

  • 32,5-мегапикселов сензор с размер APS-C

   Идеалният баланс между разделителна способност, скорост и производителност при слаба светлина

  • -5EV фокусиране при слаба светлина2

   Прецизен фокус в условия на слаба светлина

  • ISO 32,000

   Стандартна максимална чувствителност

  • Full HD до 120p

   За супергладки движения9

  • Отзивчив стабилизатор на образа

   Комбинация от стабилизация на образа на фотоапарата и на обектива за до 7 стъпки3 защита от заклащане на фотоапарата

  • 4K/60p

   Запис на видео

  • Електронен визьор с 2,36 милиона точки

   С кадрова честота до 120 fps10

  • 7,5 cm подвижен сензорен дисплей с 1,62 милиона точки

   Вижте обекта си по нов начин

  • Процесор DIGIC X

   Бърза реакция и минимално забавяне на електронния визьор

  ИЗТЕГЛЕТЕ НОВ ФЪРМУЕР ЗА 澳门现金网_申博信用网-官网7 СЕГА

  Възползвайте се от VR решенията на Canon, като актуализирате своя 澳门现金网_申博信用网-官网7, за да го направите съвместим с двоен обектив тип ?рибешко око“ Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE.

  За повече информация и за да изтеглите сега, моля, щракнете на връзката по-долу.

  ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ 澳门现金网_申博信用网-官网7

  Следващата глава в дизайна на APS-C фотоапаратите

  Гледайте фотографката на дивата природа и създателка на съдържание Dani Connor, докато използва 澳门现金网_申博信用网-官网7, за да заснеме издирването на иберийския рис.

  澳门现金网_申博信用网-官网7 в един поглед

 • Автофокус от следващо поколение

  С изкуствен интелект със задълбочено самообучение и разпознаване на обекти

 • Стабилизиране на образа на по-високо ниво

  За 7 стъпки3 на защита от трептене на фотоапарата с RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM и до 8 стъпки13 с другите RF обективи

 • Скорост и производителност, които ще ви изумят

  Перфектният фотографски момент може да продължи едва части от секундата, поради което проектирахме 澳门现金网_申博信用网-官网7 така, че да бъде изключително бърз

 • Следващата глава в качеството на изображенията

  Снимки и видео, които надминават очакванията

 • Следващата дума в комуникацията

  Споделяйте, изпращайте, предавайте поточно и обработвайте

 • Автофокус от следващо поколение
  С изкуствен интелект със задълбочено самообучение и разпознаване на обекти

  Дадохме на 澳门现金网_申博信用网-官网7 технологията за изкуствен интелект със задълбочено самообучение и iTR AF, която ще намерите в нашите фотоапарати 澳门现金网_申博信用网-官网3, 澳门现金网_申博信用网-官网5 и 澳门现金网_申博信用网-官网6. Това означава, че той може да разпознава хора, животни и превозни средства и да ги държи ясно на фокус, където и да се преместят в кадъра.

  Автоматично фокусиране, което опровергава очакванията

  Фотографите на дивата природа ще харесат начина, по който фотоапаратът разпознава птиците в полет, като ги държи ясно фокусирани, докато летят из пейзажа. Спортните фотографи ще оценят способността за проследяване на хората, които се движат бързо и непредсказуемо – дори когато носят каска, гледат в друга посока или се преобръщат с главата надолу.

  Системата за фокусиране Dual Pixel CMOS AF II на 澳门现金网_申博信用网-官网7 обхваща и проследява обектите в почти 100% от кадъра1 и осигурява бърз и прецизен автофокус дори когато нивото на осветеност падне до -5EV2 или при максимално малък отвор на блендата f/22.

  Автоматично фокусиране, което опровергава очакванията

  Стабилизиране на образа на по-високо ниво
  За 7 стъпки на защита от трептене на фотоапарата3

  Представете си, че можете да снимате с дълга експонация за умишлено разфокусиране на движещите се обекти, докато държите фотоапарата в ръка, без да се пресягате за статив. Или да запишете суперплавно видео, докато вървите пеша с фотоапарата. Вграденият в тялото стабилизатор на образа (IBIS) на 澳门现金网_申博信用网-官网7 отключва всякакви нови начини да бъдете креативни и може дори да ви накара да преосмислите начина, по който работите с вашия фотоапарат.

  7 стъпки на защита от трептене на фотоапарата
  Поддържане на стабилност дори когато на вас ви липсва такава

  Поддържане на стабилност дори когато на вас ви липсва такава

  Вграденият в тялото на фотоапарата стабилизатор на образа работи заедно с оптичния стабилизатор на образа, вграден в много от нашите RF обективи. Благодарение на светкавично бързата комуникация и голямата физическа широчина на RF гнездото става възможна стабилизация по 5 оси с до 7 стъпки3 с RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM и до 8 стъпки13 с другите RF обективи, което позволява стабилно снимане с дълги експонации без никакво трептене на фотоапарата, докато го държите в ръце.

  А когато снимате с обектив без оптичен стабилизатор на образа (например тези с фиксирано фокусно разстояние и голям отвор на блендата), широкото гнездо за обектива на системата 澳门现金网_申博信用网-官网 позволява на вградения в тялото стабилизатор на образа на 澳门现金网_申博信用网-官网7 все пак да осигури изключително ефективна стабилизация против трептенето на фотоапарата.

  澳门现金网_申博信用网-官网7 Panoramic

  Системата също така подпомага изравняването на наклонени хоризонти и запазва обектите ясно фокусирани при панорамиране и заснемане на панорами.

  Изключително стабилни видеозаписи

  Когато снимате видео, системите на стабилизатора на образа в тялото и оптичният стабилизатор на образа се допълват от трета технология: цифров стабилизатор на образа за филми. Заедно, тези системи неутрализират движенията на фотоапарата до такава степен, че ще ви бъде простено, ако си помислите, че кадрите са заснети с помощта на ръчен стабилизатор.

  Без да губите време…
  Скорост и производителност, които ще ви изумят

  Перфектният фотографски момент може да продължи едва части от секундата, поради което проектирахме 澳门现金网_申博信用网-官网7 така, че да бъде изключително бърз. Заснемайте RAW, JPEG и HEIF файлове със зашеметява скорост от 15 fps6 – или до 30 fps4, когато използвате тихия електронен затвор на фотоапарата7 – с непрекъснат AF и AE, които реагират постоянно, докато снимате. Най-високата скорост от 1/16 000 s на електронния затвор разкрива детайли, които често се пропускат от невъоръжено око.

  Процесор DIGIC X

  Създаден за бърза реакция

  Процесорът DIGIC X на фотоапарата осигурява бързо, динамично управление и практически елиминира забавянето на визьора за усещане за истинска отзивчивост по време на снимане. До 42 RAW файла и 126 JPEG файла могат да бъдат заснети в една-единствена серия от снимки със скорост 30 fps.8

  Плавно движение, заснето перфектно във видео

  Наличните по време на видеозапис кадрови честоти са до 60p в 4K и до 120p при запис с Full HD качество9. Улавя движещи се обекти с невероятна прецизност и създава суперплавни ефекти на забавен каданс по време на постпродукцията.

  Плавно движение, заснето перфектно във видео

  Следващата глава в качеството на изображенията.
  Снимки и видео, които надминават очакванията

  Независимо дали заснемате снимки или видео, 32,5-мегапикселовият CMOS сензор и процесът DIGIC X на 澳门现金网_申博信用网-官网7 осигуряват зашеметяващи резултати. Техническите предимства на системата 澳门现金网_申博信用网-官网 се комбинират с нашия опит в оптиката и дизайна на сензори, предоставяйки ви неизпитано до момента качество на изображението.

  Заснемане на най-застрашената котка в света

  Качество на изображението, което надхвърля очакванията

  Снимките са наситени с детайли, цветове и динамичен диапазон – дори при слаба светлина благодарение на максималната светлочувствителност ISO 32,000. Предискретизацията на 7K изхода на сензора създава 4K видео с изключително високо качество, а Canon Log 3 осигурява широк динамичен диапазон и опции за редактиране след заснемането.

  Качество на изображението, което надхвърля очакванията

  Заснето с 澳门现金网_申博信用网-官网7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  Следващата голяма сензация в дизайна на EOS
  Нови функции, инстинктивно усещане

  Направете следващите си творчески стъпки с фотоапарат, който ви предоставя нови технологии, но запазва познатото и инстинктивно усещане от вашия DSLR. Нови характеристики на дизайна – като комбинирания селектор на точка за автоматично фокусиране и задното колело за управление – се допълват от класическата работа с EOS и мигновено разпознаваемите страници на менюто, така че ще се чувствате като у дома си още от самото начало.

 • Електронен визьор

  Дори зашеметяващият 120 fps10 електронен визьор с 2,36 милиона точки има режим на помощник за оптичен визьор, който помага на хората, извършващи преход от DSLR фотоапарати.

 • Подвижен LCD дисплей

  Подвижен LCD екран улеснява снимането от трудни ъгли. Поддържа се също така вертикално заснемане на видео, което улеснява заснемането на истории за социалните мрежи.

 • Комбиниран селектор на точка на автоматично фокусиране

  Новите характеристики на дизайна включват комбиниран селектор на точка за автоматично фокусиране и задно колело за управление.

 • Предимството на APS-C

  Предимството на APS-C

  澳门现金网_申博信用网-官网7 е изграден на основата на сензор с размер APS-C, така че обективите имат по-голям телефото ?обхват“ в сравнение със същото фокусно разстояние при пълнокадров фотоапарат. Благодарение на по-малкия формат на сензора си 澳门现金网_申博信用网-官网7 е също така по-лесно преносим – което е чудесно при пътувания в дивата природа, фотографиране на въздушни програми или заснемане на спортни събития.

  Интегрирайте и разширявайте

  Що се отнася до обективите, с 澳门现金网_申博信用网-官网7 можете да използвате всички EF и EF-S обективи, с които разполагате, благодарение на наличните монтажни адаптери Canon и те ще работят точно както си спомняте, ако не и по-добре, заради по-голямата функционалност на системата 澳门现金网_申博信用网-官网.

  Можете да приспособите 澳门现金网_申博信用网-官网7 да работи така, както искате. Персонализируемите дискове и бутони допълват режимите на снимане по избор и програмируемия екран ?My Menu“ (Моето меню).

  Интегрирайте и разширявайте

  ?ДА ИМАМ ФОТОАПАРАТ СЪС СКОРОСТТА И ОБСЕГА НА R СИСТЕМАТА В КОМБИНАЦИЯ С APS-C СЕНЗОР Е НЕВЕРОЯТНО.“

  Следващата дума в комуникацията
  Споделяйте, изпращайте, предавайте поточно и обработвайте

  澳门现金网_申博信用网-官网7 е свързан фотоапарат, който може да работи заедно с вашия смартфон, таблет или компютър чрез приложението Canon Camera Connect. Bluetooth връзката с ниска консумация на енергия поддържа комуникацията с вашето смарт устройство, за да можете да разглеждате, изтегляте и споделяте изображения и видеоклипове с пълен или намален размер през Wi-Fi, където и да снимате. Освен това 澳门现金网_申博信用网-官网7 е съвместим и с iPhone11, така че можете да се свържете чрез високоскоростен USB-C кабел.

  Информирайте последователите си в социалните медии за вълнуващи събития, докато се случват, или изпращайте снимки директно на клиент, ако работите професионално. 澳门现金网_申博信用网-官网7 прави възможно дори поточното предаване на видео на живо в YouTube5.

  Схема на свързване

  Започнете работния процес за редактиране рано

  Вградената функция за Wi-Fi връзка улеснява независимото свързване към нашия онлайн портал, image.canon, за безпроблемно директно прехвърляне12 на вашите изображения и видеоклипове към хранилище в облака за преглед по-късно. Прехвърлете всички изображения, така че да са готови и да ви чакат, когато се върнете вкъщи, или оценете, изберете и прехвърлете само тези, които искате.

  Започнете работния процес за редактиране рано

  Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

  Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

  Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

  Photographer looking down view finder
  澳门现金网_申博信用网-官网7 – Какво има в кутията?

  Какво включва комплектът

  Всичко, което ви трябва, за да направите следващите си стъпки във фотографията и видеографията.

  • Фотоапарат 澳门现金网_申博信用网-官网7

  • Капачка на тялото R-F-5

  • Ремък за фотоапарат ER-R7

  • Капак за чехълчето ER-SC2

  • Зарядно устройство за батерии LC-E6E

  • Батерия LP-E6NH

  • Капачка за батерия

  • Захранващ кабел

  • Комплект с ръководства на потребителя

  Аксесоари и обективи

  Свързани статии

  Свързани продукти

  1. Приложимо, когато рамката на обекта е показана по време на проследяване и към фотоапарата е монтиран съвместим обектив при активиран пълнообхватен AF или успешно разпознаване на обекта в друг режим на зона. За подробности относно поддържаните обективи вижте [Допълнителна информация] за 澳门现金网_申博信用网-官网7 в ?cam.start.canon“.
  2. По време на заснемане на снимки с обектив f/1.2 централна AF точка, AF при единичен кадър, при 23°C/73°F, ISO100. С изключение на RF обективите с покритие за дефокусирано изглаждане
  3. 7 стъпки според стандарт CIPA с RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM при фокусно разстояние 150 mm
  4. Скоростта на серията от снимки може да е по-бавна в зависимост от обекта/условията на снимане, настройките на фотоапарата, използвания обектив и т.н. За подробности вижте разширеното ръководство за потребителя. За информация относно обективите, които поддържат максималната скорост на серия от снимки със серво AF, вижте допълнителната информация за 澳门现金网_申博信用网-官网7 на уебсайта ?cam.start.canon“. В зависимост от естеството на обекта или условията на снимане може да се получи ефект на изкривяване на изображението от затварящ се затвор.
  5. Услугата за поточно предаване на живо от фотоапарата се поддържа само в YouTube. Преди да използвате услугата за поточно предаване на живо, трябва да се регистрирате в image.canon. Проверете в YouTube за най-актуалните изисквания. Поточното предаване на живо в YouTube може да бъде променено, спряно или прекратено без предизвестие. Canon не поема никаква отговорност за услуги, предоставяни от трети страни, включително тяхното разпространение в реално време в YouTube.
  6. Скоростта на серията от снимки може да варира в зависимост от различни условия; за подробности вижте спецификациите.
  7. Може да се генерират различни от този на затвора звуци (бленда, звук от задвижването на обектива при фокусиране, електронен звук и др.).
  8. Съгласно стандартите на Canon за тестване с 32 GB UHS-II карта (по време на автофокус при единична снимка, ISO 100, стандартен стил на снимката) Броят на изображенията зависи от различните настройки и използвания обектив. За подробности относно поддържаните обективи вижте ?cam.start.canon“
  9. В режим на филм с висока кадрова честота звукът не се записва
  10. Максималната кадрова честота по време на автофокус, натиснат наполовина спусък или серия от снимки е 59,94 fps. Имайте предвид, че показаната кадровата честота може да е по-малка в зависимост от обектива, който използвате, и условията на снимане.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone и Lightning са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави. tvOS е търговска марка на Apple Inc.
  12. Автоматичното прехвърляне на изображения при стартиране на фотоапарата се поддържа, когато автоматичното изпращане е разрешено. Автоматичното качване не се извършва след всяко отделно изображение, а когато фотоапаратът се изключи и включи отново.
  13. Посока на накланяне/завъртане, въз основа на стандарта CIPA, 8,0 стъпки с RF 24-105mm F4 L IS USM при фокусно разстояние 105 mm. В зависимост от датата на закупуване фърмуерът на обектива трябва да бъде актуализиран. За подробности относно поддържаните обективи вижте допълнителната информация за 澳门现金网_申博信用网-官网7 в уебсайта ?cam.start.canon“