澳门现金网_申博信用网-官网

图片
澳门现金网_申博信用网-官网 система

澳门现金网_申博信用网-官网 СИСТЕМА

С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената 澳门现金网_申博信用网-官网 система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

?澳门现金网_申博信用网-官网 ме улеснява да се съсредоточа върху творчеството си“

Brent Stirton, посланик на Canon
澳门现金网_申博信用网-官网 by Brent Stirton, Canon Ambassador

Създаден около вас. За вас.

 • Защото ние ви разбираме

  Ние проектираме и изграждаме гъвкави, отзивчиви технологии за изображения, които ви помагат да заснемете вашия свят.

 • Технология, която ви помага да се отличите

  Интелигентна технология за задълбочено самообучение и оптичен дизайн, които ви осигуряват контрол.

 • Готови за бъдещето. Точно сега.

  Система, която отговаря на вашите творчески нужди не само днес, но и за в бъдеще.

The new EOS generation

Новото поколение EOS. Как започна всичко и към какво се стремим.

Открийте как инженерите на Canon се заеха с разработването на серията 澳门现金网_申博信用网-官网 и революционното й гнездо за обектив – с по-голям диаметър, кратко задно фокусиране и по-бърза комуникация – и надникнете зад кулисите на тази уникална система, която предлага най-добрия баланс между механичен, електрически и оптичен дизайн – всичко това с неограничени възможности за бъдещето.
Прочетете цялата история

Революционна технология, която разширява границите

Разберете ключовите предимства на системата 澳门现金网_申博信用网-官网 и открийте как новаторската технология на Canon улавя изключителното, което никога не сте смятали за възможно.

 • Зашеметяващо оптично превъзходство

  Следващото поколение обективи, които само Canon може да създаде.

 • Бързо и надеждно фокусиране

  AF, което е по-невероятно от всякога благодарение на Dual Pixel CMOS AF II.

 • Мощен, оптичен и вграден стабилизатор на образа

  Невероятна стабилизация, която компенсира движенията и дишането ви – и дори въртенето на Земята.

 • Интуитивен, ергономичен дизайн

  Отлична, водеща в класа си ергономичност.

Зашеметяващо оптично превъзходство

RF обективите предлагат оптично съвършенство, невероятен дизайн и надеждна работа при всякакви условия.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – безкомпромисна конструкция с изключително качество на изображението. Всичко това от малко, компактно тяло, което е по-малко от всеки друг професионален 70-200mm обектив. Никой не мислеше, че можем да го направим, но ние успяхме. И всичко това е благодарение на предимствата, предлагани от RF гнездото.

Обективи RF 600mm и 800mm F11 IS USM

Обективи RF 600mm и 800mm F11 IS USM – компактни и леки f/11 телефотообективи, които осигуряват повече креативност за всеки. Благодарение на RF дизайна и фотоапаратите от 澳门现金网_申博信用网-官网 системата с Dual Pixel CMOS AF са постижими нови възможности за снимки и видео.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – обективът RF, който задава нови стандарти в оптичната конструкция, предоставя превъзходна острота, допълнителен творчески контрол и характеристики при слаба светлина, които са просто забележителни.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – заснемане на света в зашеметяваща 8K виртуална реалност с този новаторски обектив от серия L, който можеше да бъде създаден само благодарение на RF гнездото и неговият къс дизайн на задно фокусиране.

Бързо и надеждно фокусиране

Където и да е позициониран обектът ви, фотоапаратите от серията 澳门现金网_申博信用网-官网 ще го намерят благодарение на чувствителния и интелигентен AF – независимо от условията. Изкуствен интелект със задълбочено самообучение е програмиран със способността да разпознава хора, както и превозни средства и животни, както и да се заключва върху очите, лицето, главата или тялото на обектите.

Fast dependable focusing
Canon 澳门现金网_申博信用网-官网 - Low Light

Слаба светлина

Дори когато нивата на осветеност намалят, това не означава, че трябва да се притеснявате, че ще пропуснете снимката, или да използвате светкавица, която може да развали атмосферата. Системата за стабилизатор на образа на Canon осигурява зашеметяваща производителност при най-тъмните условия.

Видео и снимки

Canon въведе Full HD видеото в DSLR преди повече от десетилетие и сега със системата 澳门现金网_申博信用网-官网 предоставя нови възможности с 8K видео и снимки с висока разделителна способност благодарение на хибридните фотоапарати, които използват най-доброто от всички наши революционни технологии.

Canon 澳门现金网_申博信用网-官网 - Video and Stills 8K
Canon 澳门现金网_申博信用网-官网 - Fast moving subjects

Бързодвижещи се обекти

澳门现金网_申博信用网-官网 системата променя това, което е възможно с автофокуса. Нашата технология за проследяване на обект е задала стандарта за непрекъснат автофокус, който предлага невероятни нива на точност на фокусиране.

Vladimir Rys

?Просто трябва да насочвате обектива в правилната посока, а всичко останало върши фотоапаратът.“

Vladimir Rys, посланик на Canon

Мощен, оптичен и вграден стабилизатор на образа

Снимайте с увереност дори когато условията са срещу вас благодарение на оптичните и вградените технологии на Canon за стабилизиране на образа.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Изключително стабилни резултати в движение

Дългите експонации без статив никога не трябва да са проблем. Благодарение на фотоапаратите на Canon, които разполагат с технологията за вграден стабилизатор на образа (IBIS), те работят заедно със съвместими RF обективи, за да осигурят до 8 стъпки за стабилизация*.

Rock Steady results on the move

Сигурно и стабилно видео

Снимайте видео с увереност дори когато условията са срещу вас с Movie Digital IS. Когато се комбинира с оптичните и вградените технологии за стабилизиране на образа на Canon, тази допълнителна функция добавя още повече плавност към видеоклиповете ви.

Интуитивен, ергономичен дизайн

Процесът на заснемане на изображение трябва да бъде интуитивен. Фотоапаратите от серията 澳门现金网_申博信用网-官网 на Canon са проектирани така, че да пасват на вашето тяло. Нашата ергономичност е световноизвестна, като обединява фотоапарата и тялото по революционни нови начини.

Intuitive, ergonomic design

Фотоапарати, които се побират удобно в ръцете ви – инженерите на Canon се стремят да направят нашите фотоапарати възможно най-удобни за държане. Всичко това започва с дизайн, който е разработен от много различни прототипи, за да се стигне до удобен модел, който се побира красиво в ръцете ви.

Интуитивни контроли, които никога не ви разсейват – управлявайте толкова лесно, че едва ще забележите, че го правите. Благодарение на интелигентния дизайн на нашите фотоапарати вниманието ви винаги е върху обекта – дори когато правите корекции.

Пръстен за управление на обектива за регулиране в движение – благодарение на дизайна на обективите RF и тяхната способност да комуникират по-бързо и по-динамично с фотоапарата, персонализируем пръстен за управление на обектива добавя допълнителни възможности за фина настройка на опциите на фотоапарата, докато снимате.

Опростени менюта за опростена визия – лесно навигирайте през системата от менюта на EOS, която е прецизно усъвършенствана, за да запази познатите групи настройки и опциите за настройка.

Персонализирайте и направете фотоапарата уникален – съобразете стила си на снимане с фотоапарата и регулирайте фино настройките, от които се нуждаете, за да ви помогне да правите това, което правите, по-бързо и по-добре.

Позволете ни да ви помогнем да намерите идеалния за вас фотоапарат на Canon

Нашият инструмент за търсене на фотоапарат ще ви преведе през цялата ни гама от фотоапарати и ще ви помогне да намерите идеалния за вас.
Помогни ми да избера

Когато повече е по-добре. Пълнокадрови 澳门现金网_申博信用网-官网 фотоапарати

Създадена за непокорния създател, гамата на Canon от пълнокадрови безогледални фотоапарати 澳门现金网_申博信用网-官网 предлага зашеметяващо качество на изображението заедно с най-добрата технология за най-добри резултати. Защото не очаквате нищо по-малко.

 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网1

  В процес на разработка: 澳门现金网_申博信用网-官网1 с новата технология за обработка на изображения DIGIC Accelerator и усъвършенствано разпознаване и проследяване на обекти
  Преглед на детайли 澳门现金网_申博信用网-官网1
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网8

  Преминете към пълнокадрова фотография и видео и реализирайте творческите си амбиции.
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网6 Mark II

  Снимки или видео, действие или портрет – комбинацията от производителност и качество на изображението на 澳门现金网_申博信用网-官网6 Mark II позволява на творчеството ви да се развихри
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网3

  Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на 澳门现金网_申博信用网-官网5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.
 • Система Cinema EOS

  澳门现金网_申博信用网-官网5 C

  Заснемайте спиращо дъха 8K видео и 45MP снимки с нашата най-малка камера Cinema EOS, която е готова за всичко.
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, 澳门现金网_申博信用网-官网6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网

  Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.
 • Безогледални фотоапарати

  澳门现金网_申博信用网-官网P

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.
 • Достигнете по-далеч. Предимството на APS-C

  Форматът APS-C има много предимства, като не на последно място е фотоапарат с по-малък размер, който предоставя 澳门现金网_申博信用网-官网 технология на всеки, който иска да развие творчеството си.

  Обективи RF

  RF обективите предлагат оптично превъзходство и динамични характеристики при всякакви условия, докато EF към 澳门现金网_申博信用网-官网 адаптерите позволяват EF-S и EF обективите да се използват на 澳门现金网_申博信用网-官网 фотоапарати
  Вижте всички обективи Вижте всички адаптери

  В ръцете на професионалисти

  Вижте на какво е способна системата 澳门现金网_申博信用网-官网 в ръцете на професионалните фотографи и режисьори

 • СЪЗДАВАНЕ НА ФИЛМИ

  Комплектът на Canon зад ?Pistol“ на FX

  Открийте фотоапаратите и обективите на Canon, които е използвал кинематографът Антъни Дод Мантъл в ?Pistol“, за да пренесе пънк субкултурата на екрана.

 • СТАТИЯ

  Излизане извън пътя с Canon 澳门现金网_申博信用网-官网3

  Фотографът на Motorsports Vladimir Rys изпробва новаторския автофокус на Canon 澳门现金网_申博信用网-官网3 за проследяване на състезателна кола за снимки на първия си електрически рали автомобил.

 • СТАТИЯ

  Първи кадри с Canon 澳门现金网_申博信用网-官网5: заснемане на природата с красиви детайли

  Ulla Lohmann и Robert Marc Lehmann относно това как 45 MP сензор на Canon 澳门现金网_申博信用网-官网5 и AF с проследяване на очите им помогнаха да направят ефектни снимки на открито.

 • СТАТИЯ

  Заснемане на кинематографичен филм за пътуване с 澳门现金网_申博信用网-官网5 C

  Как режисьорът Kevin Clerc заснема уникален изглед на Мадейра с пълнофункционален хибриден фотоапарат на Canon.

 • СТАТИЯ

  Танц към светлината: снимане с Canon 澳门现金网_申博信用网-官网6

  Посланикът на Canon Wanda Martin за своята вдъхновена от изкуството модна снимка, първите снимки, заснети с Canon 澳门现金网_申博信用网-官网6.

 • СТАТИЯ

  Тестване на Canon 澳门现金网_申博信用网-官网 в границите на слаба осветеност

  Фотожурналистът Daniel Etter снима тъмни, архаични условия в румънските мини за въглища, използвайки пълнокадровата безогледална система 澳门现金网_申博信用网-官网 на Canon.

 • СТАТИЯ

  Приключенска фотография с 澳门现金网_申博信用网-官网P

  Лайфстайл фотографът и фотограф на динамични снимки на открито Jake Baggaley обяснява как лекият Canon 澳门现金网_申博信用网-官网P му дава творческо предимство.

 • Свързани продукти

  Разгледайте останалите гами фотоапарати на Canon

  • Безогледални фотоапарати

   Високо качество, малък размер. Гамата от пълнокадрови безогледални EOS M и 澳门现金网_申博信用网-官网 предоставя мощта на DSLR в корпуса на компактен фотоапарат.

  • DSLR фотоапарати

   Нашата гама EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви

  • Компактни цифрови фотоапарати

   Преносими ?всичко в едно“ фотоапарати PowerShot и IXUS, вариращи от експертни творчески фотоапарати в компактен размер до такива със суперувеличение и опции за лесно насочване и снимане.

  • EOS VR система

   Създайте потапящо триизмерно съдържание с помощта на съвместим пълнокадров EOS фотоапарат и обектив RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, като същевременно се възползвате от по-ефективен и по-прост работен процес с EOS VR СИСТЕМА.

  • Система Cinema EOS

   Изключително качество на изображението, безграничен творчески контрол. Независимо дали снимате въздействащи независими документални филми, пристрастяваща популярна драма, или награждавани игрални филми, има продукт на Canon за професионални видео решения, който може да изстреля креативността ви до нови висоти.

  1. * 8 стъпки въз основа на стандарта CIPA в зависимост от използваните обективи.