澳门现金网_申博信用网-官网

图片
eum-emb-lifestyle

Принтери MegaTank

Canon MAXIFY GX5540

Посрещнете бизнес нуждите си и се насладете на усъвършенствано управление на носителите, ниски текущи разходи и подобрена сигурност, всичко това в компактен и удобен за потребителя дизайн. Без суетене – просто висококачествен печат.

 • Отговаря на всичките ви бизнес нужди

  Идеален за търговия на дребно, логистика и аптека, печат върху широка гама от грамажи на хартията, гланцирани етикети, пликове, разписки за доставка и други, благодарение на гъвкавата работа с печатни носители.

 • Ниски разходи, които остават ниски

  Поддържайте ниски разходи за печат, като отпечатвате до 14?000 страници от комплект бутилки с цветни мастила или 6000 страници от бутилка с черно мастило3. Превключете на икономичен режим за още по-големи спестявания4.

 • Дълготрайни документи – висока скорост

  Печатайте документи с ясни, издръжливи детайли със скорости от 24 ipm черно и 15,5 ipm цветно2. Пигментните мастила предоставят разпечатки, които са устойчиви на маркери, триене и вода.

 • Голям капацитет в компактна форма

  Постигнете висока производителност, без да правите компромис с пространството, благодарение на спретнатия дизайн, включващ две касети, всяка с капацитет от 250 листа, и задна тава за подаване с капацитет от 100 листа.

 • Безпроблемно потребителско изживяване

  Сведете до минимум времето на престой със сменяем от потребителя патрон за поддръжка и бутилки с мастило и проверете състоянието на принтера с един поглед благодарение на подобрения потребителски интерфейс.

 • Пазете документите си защитени

  Подобрена мрежова сигурност за безпроблемно отпечатване на поверителни документи, като етикети с адреси и медицински рецепти.

 • Спецификации

  • Гъвкава работа с носители

   Поддържа широка гама печатни носители, от тънка хартия до дебела хартия, фотографска хартия, пликове, етикети и банери

  • Бутилки мастило с голям капацитет за отпечатване

   6000 страници от бутилка с черно мастило или до 14?000 страници от комплект бутилки с цветни мастила3.

  • Бързи разпечатки

   Увеличете производителността с 24 ipm монохромен и 15,5 ipm цветен печат2.

  • Сигурна свързаност

   LAN и WLAN връзка с подобрена мрежова сигурност за защита на документите

  • 2,7" цветен сензорен LCD екран

   Интуитивно използване на една ръка разстояние

  • Капацитет за 600 листа обикновена хартия

   Печатайте без прекъсване благодарение на задно подаване за 100 листа и две предни касети за 250 листа

  • Интуитивна работа на потребителя

   LED лента за състоянието и полупрозрачна изходна тава за проверка на състоянието на принтера и лесен за смяна патрон за поддръжка и бутилки с мастило

  • Съвместимост с Mac и Windows OS

   Лесен за използване с вашата операционна система или смарт устройство чрез приложението Canon PRINT

  vista eum-emb

  Какво съдържа комплектът

  • MAXIFY GX5540

  • Захранващ кабел

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • Инсталационен CD-ROM (CD само за Windows)

  • Ръководство и друга документация

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Съвършенство във всяка среда

  Фармацевтика

  Отпечатвайте големи обеми листовки със съвети, медицински рецепти и дори директно върху пликове, без да се притеснявате, че мастилото ще свърши или за сигурността на мрежата.

  Търговия на дребно

  Отпечатвайте фактури и директна поща на тънка хартия безпроблемно благодарение на постоянната надеждност, високата скорост и компактния пространствен отпечатък. Създавайте висококачествени, издръжливи материали за търговски обекти, промоционални банери, тагове и етикети – всичко от вашия офис.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Логистика

  Отпечатвайте PD етикети, етикети за пратки и бележки за доставка с минимално потребителско взаимодействие благодарение на множеството касети, работещи с разнообразна гама от печатни носители.

  Свързани продукти

 • Принтери MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Принтерът ?4 в 1“ за малки бизнеси, който осигурява огромни спестявания
 • MAXIFY GX6050

  Принтери MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Отпечатвайте документи с бизнес качество всеки ден, като спестите средно 90% от общите разходи за притежание в сравнение с топ 10 лазерни и мастиленоструйни принтери с тези MegaTank принтери със зареждаеми патрони с мастило за печат в големи обеми.
 • MAXIFY GX7050

  Принтери MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Отпечатвайте документи с бизнес качество всеки ден, като спестите средно 90% от общите разходи за притежание в сравнение с топ 10 лазерни и мастиленоструйни принтери с тези MegaTank принтери със зареждаеми патрони с мастило за печат в големи обеми.
  1. Общите разходи за притежание (TCO) се базират на сумата на първоначалната покупка на хардуера плюс разходите за мастило или тонер през определен период от време (вж. по-долу за условията). Обърнете внимание, че допълнителни променливи разходи могат да повлияят върху общите разходи за притежание, включително, но не само, други консумативи, комплекти с мастило и тонер, пакети с мастило и тонер с голям капацитет, обслужване, потребление на електроенергия и сменяеми части.

   Посоченият процент на спестените разходи представлява оценка на общите спестени разходи за посочения обем на печат от 1000 страници на месец (50% цветно и 50% монохромно) за период от 60 месеца (5 години).

   Общите разходи за притежание (TCO) се базират на следното изчисление: [средна цена на страница за цветно x обем на цветния печат – минус страниците с мастилото/тонера в комплекта] плюс [средна цена на страница за монохромно x обем на монохромния печат – минус страниците с мастилото/тонера в комплекта] плюс [цена на хардуера] плюс [цена на патрона за поддръжка само за моделите MAXIFY GX].

   Моделите, използвани за сравнение на спестяванията от общите разходи за притежание (TCO), включват 10-те най-продавани цветни лазерни принтера и 10-те най-продавани мастиленоструйни принтера според IDC EMEA Hardcopy Tracker (данни за първото тримесечие на 2020 г. – третото тримесечие на 2020 г.). Средната продажбена цена (ASP) на принтерите в евро () е получена от IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020), а цената на консумативите – от официалните уеб сайтове на производителя.

   Хардуерът и консумативите на серия Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 и серия Canon MAXIFY GX5000 са включени с единствената цел на този калкулатор на TCO, използвайки препоръчителната цена на дребно (?RRP“), която включва ДДС.

   ДДС се включва, но обърнете внимание, че разходите за доставка не се включват в изчисленията на цената. Цените подлежат на промяна поради пазарните условия. Разходите за печат се базират на използване на настройките по подразбиране на принтерите на Canon и принтерите на конкурентите. Това съответства на тестовите условия, използвани в теста за капацитет на ISO/IEC за съответната категория.

   Цената на страница е изчислена от продажбената цена на консуматива, както е посочена в уеб сайтовете на производителя, разделена на публикувания от производителя капацитет, оповестен официално в публично наличната информация. Цената на страница се базира на печатната симулация на тестовите еталони, предоставени в ISO/IEC24712 за мастиленоструйни принтери и ISO/IEC 19798 за цветни лазерни принтери. Всички спецификации и данни за производителността от производителите са събрани от публично налична информация, включително, но не само, собствените брошури и уеб сайтове на производителите. Капацитетите на мастилата и тонерите на Canon и на конкурентите са взети от спецификациите, публикувани от производителите.

   За целта на честното сравняване и точното съобщаване на данните информацията за капацитета на консумативите беше взета от консумативите за тонер или мастило с най-висок стандарт, налични в момента на публикацията, определени в съответствие с ISO стандарти. Сравнението изключва комбинирани пакети, XL и големи опаковки. Тези данни са публично достъпни.
  2. Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.
  3. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на патрони за замяна след първоначалното конфигуриране на принтера.
  4. Икономичният режим намалява консумацията на мастило, като намалява плътността. Могат да бъдат отпечатани 50% повече страници в сравнение със стандартния режим
  5. Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго.
   Подлежи на промяна без предупреждение.