澳门现金网_申博信用网-官网

图片

НИЕ СМЕ ПОКОЛЕНИЕТО R

НИЕ СМЕ РАЗКАЗВАЧИ НА ИСТОРИИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ. ТВОРЦИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ. НИЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ ПРАВИЛАТА.

Поколението R не се определя от възраст, пол или жанр. Определя се от страстта към фотографията и видеозаснемането. Желанието за улавяне на ценните моменти от живота по нови и вълнуващи начини. То е за тези, които искат да променят правилата и да изразят своята индивидуалност чрез историите, които разказват. За тези, които обичат да се открояват от тълпата.
За хората като нас.

НЕВЪЗМОЖНОТО
Е ВЕЧЕ ВЪЗМОЖНО

СИСТЕМАТА НА БЪДЕЩЕТО

Системата 澳门现金网_申博信用网-官网 променя границите на възможното за всички професионалисти. Независимо дали се интересуваш повече от фотография или видеозаснемане (или и двете), вече не е нужен компромис.

Силно представяне, дори и при слаба светлина. Революционно пълнокадрово 8K RAW видео. Зашеметяващи съвременни обективи. Автофокус от ново поколение. Въртящ се екран, който предлага много възможности за творчество от всеки ъгъл.

Виж повече

СЪВМЕСТИМА С ТВОИТЕ EF ОБЕКТИВИ

Две години по-късно системата 澳门现金网_申博信用网-官网 разполага с набор от 21 изключителни и уникални RF обектива, а чрез адаптер, работи перфектно и с почти всички EF, EF-S и Cinema EF обективи.

Адаптерите за 澳门现金网_申博信用网-官网 системата са уникални, с възможност за използване на “drop-in” филтри и предлагат допълнително творческо управление.

Виж повече

ДОБРЕ ДОШЪЛ В ПОКОЛЕНИЕТО R.
СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ

НИЕ СМЕ ПОКОЛЕНИЕТО R

Гледайте видео

Ники е един от фотографите, които не се ограничават в един стил. Той снима – продуктова, модна, травъл, портрети и студийна фотография. Затова винаги може да те изненада с нещо интересно и различно.

?Разполагайки с правилните фотоапарат и набор от обективи, имам възможността да ангажирам повече хора със съдържанието си.“

Следи работата на Ники тук

Диляна започва да снима още от студентските си години, но любовта към потретите идва малко по-късно. В началото тя се стреми да показва красивото у хората и в последствие преминава към желанието да създава свои сюжети и светове.

?Любимия ми обектив е RF 28-70, с постоянна бленда f/2 – светъл, остър, детайлен – идеален за това, което създавам!“

Следи работата на Диляна тук

Ивелин превръща незабравимите сватбени мигове в истинска емоция. Неговите кадри документират, изненадват и разказват историята на сватбения ден по невероятно артистичен начин.

?澳门现金网_申博信用网-官网6 е фотоапаратът, който събужда творчеството в мен! Въртящият дисплей и автофокусът улесняват работата ми, като ми помагат да се смеся с тълпата.“

Следи работата на Ивелин тук

Мартин е известен със своите необикновени истории от България и света, запечатани в кратки въздействащи видеа. Видеозаснемането е негова страст, които той развива непрекъснато и постоянно е в търсене на следващата интересна история.

?Разказването на истории за мен се свежда до това да се чувствам комфортно, както аз, така и човека, чиято история разказвам. “

Следи работата на Мартин тук

Копнежа да посети далечни места, да види вълнуващи неща и да срещне невероятни хора, са само част то причините, които са насочили Христо към неговата стихия - видео продукциите. Стремежът му е да създава филми, които да оставят следа във времето

?Революционните възможности на новия 澳门现金网_申博信用网-官网5 в сферата на видеото, ми позволяват да постигам творчески резултати, в условия, които до този момент са ме ограничавали.“

Следи работата на Христо тук

СИСТЕМАТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА
ВЪВ ФОТОГРАФИЯТА И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕТО

Нашите камери винаги поставят високи стандарти по отношение на фотографията. Освен това те са изключителни в постигането на невероятни резултати, що се отнася до видеозаснемането. Системата Canon 澳门现金网_申博信用网-官网 не прави изключение.

СИСТЕМА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРЕДСТАВИТЕ ЗА АВТОФОКУС

Най-бързият автофокус в света*.

Системата 澳门现金网_申博信用网-官网 разполага с Dual Pixel CMOS AF, за да осигури най-бързия автофокус в света*. 澳门现金网_申博信用网-官网5 разполага с до 5940 AF позиции, които ти помагат да постигнеш по-добри резултати с повече детайли и острота от когато и да било.

СИСТЕМАТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА В СЪЗДАВАНЕТО НА ОБЕКТИВИ

Развий творчеството си.

По-високо качество на фотографията и заснемането на филми е възможно благодарение на революционния RF байонет, разположен на оптималното разстояние между обектива и сензора, за да осигури изключителни резултати.

СИСТЕМА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Въртящ се екран и безшумно снимане.

Въртящият се екран ти позволява да снимаш от всякакви неудобни ъгли, а 澳门现金网_申博信用网-官网5 осигурява 45 мегапикселова резолюция, снимайки безшумно с до 20 кадъра в секунда.

СИСТЕМАТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА ПРИ СНИМАНЕ НА СЛАБА СВЕТЛИНА

Улови още повече детайли.

澳门现金网_申博信用网-官网6 разполага с пълнокадров 20,1-мегапикселов сензор, оптимизиран за работа при слаба светлина, който може да снима с ISO до 102,400. Фотоапаратът позволява още автоматично фокусиране до -6,5 EV** – истинска революция при снимане в тъмното.

СИСТЕМАТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ПРАВИЛАТА В ПОСТ-ПРОДУКЦИЯТА

Впечатляващо 8К видео качество.

Заснеми изключително пълнокадрово 8K видео или избери 120 кадъра в секунда в режим 4K, използвайки 澳门现金网_申博信用网-官网5. Възползвай се от невероятните нива на стабилизация на изображението – наслади се на изключителни детайли и възможности на 12 битовото 8K RAW видео.

НАЙ-ДОБРАТА СТАБИЛИЗАЦИЯ НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО

Снимай до 4 секунди от ръка.

澳门现金网_申博信用网-官网5 и R6 разполагат с вградена стабилизация на изображението, осигуряваща защита срещу разклащане на камерата. Но това не е всичко. Когато се комбинира със стабилизацията и на RF обективите, двете системи работят заедно в синхрон, доставяйки до 8 стъпки защита от разклащане или трептения.

СТАНИ ЧАСТ ОТ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ
ТВОРЦИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Възползвай се от специалната ни оферта за системата 澳门现金网_申博信用网-官网 и избрани RF обективи.

Избери фотоапаратът, който отговаря на нуждите ти и подхожда на стила ти, наслади се на изключителното качество на RF обективите и стани част от разказвачите на истории от ново поколение.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

* към февруари 2019 г., сред пълноформатните цифрови безогледални фотоапарати със сменяеми обективи, с AF със засичане на контраста и AF за откриване на фаза във фокусната равнина. Изчислено от резултатите на измерената скорост на AF, базирано на насоките на CIPA (различава се в зависимост от условията при снимане и използвания обектив). Измерването е извършено чрез използване на вътрешни методи. Условия на измерване: EV12 (температура на околната среда/ISO 100), ръчен режим, с използване на RF 24-105mm F4L IS USM (при фокусно разстояние от 24 mm) със следните настройки: задействане на затвора с помощта на бутона на затвора, 1-точков AF (централен AF), AF при единичен кадър?

? ** при използване на централна точка и f/1.2 обективи, в режим на единичен кадър