澳门现金网_申博信用网-官网

图片
Ново NEW

Хибриден RF

Canon RF 35mm F1.4L VCM

Хибридният обектив, създаден за снимки и видео, естественото широко зрително поле и широкият отвор на диафрагмата от f/1.4 правят този обектив вдъхновяващ избор за творческо разказване на истории.

Bring your worlds together

За творчески снимки и кинематографично видео RF 35mm F1.4L VCM обединява двата свята. Благодарение на новаторската технология на Canon и интуитивните функции, като специален регулатор на диафрагмата за видео и Nano USM и VCM фокусиране за моментален и тих AF това е обектив, който дава на клиентите ви възможност да контролират творческия процес.

Вижте основните характеристики

Разгледайте отличителните характеристики с нашето интерактивно ръководство по-долу.

 • Безпроблемно мултимедийно изкуство в една конструкция

  Фокусното разстояние от 35 mm предлага отлична перспектива. Отделен пръстен на диафрагмата осигурява нейното плавно и ръчно управление при заснемане,1 докато отворът на диафрагмата с 11 елемента осигурява изключителен контрол върху дълбочината на рязкост с минимална промяна в мащабирането при фокус за невероятно качество на изображението.

 • Блестящо творческо представяне дори при слаба светлина.

  Продължавайте да снимате, когато нивата на осветеност паднат благодарение на отвора на диафрагмата f/1.4 за ярко изображение. Конструкцията на обектива с фиксирано фокусно разстояние поставя фокуса върху обекта ви с опцията за предни и задни филтри за допълнителен творчески контрол.

 • Кристалноясни изображения с висока прецизност

  Насладете се на превъзходно качество на изображението благодарение на асферичните и UD елементите на обектива с покрития Super Spectra и ASC. Бързият Nano USM в комбинация с още по-бързата технология Voice Coil Motor (VCM2) осигуряват бързо и прецизно фокусиране.

 • Превъзходна надеждност с интуитивно управление

  Работете уверено в трудни условия благодарение на конструкцията от серия L, в която са вградени висококачествени стъклени елементи. Флуорното покритие предотвратява полепването на мръсотия по предния елемент, а специалният пръстен за управление на обектива и персонализираният бутон за функциите на обектива осигуряват персонализиран контрол.

 • Обмислена и лека конструкция

  Бъдете по-подвижни, когато снимате, благодарение на по-добрия баланс и лекото управление. RF 35mm F1.4L VCM е по-лек в сравнение с предишния EF модел и е хибрид, подходящ за монтиране в по-малко оборудване за снимане на видео.

Спецификации

 • Обектив 35mm F1.4 с фиксирано фокусно разстояние за хибридно снимане

  Приятна, естествено широкообхватна перспектива3 с широк отвор на диафрагмата от f/1.4

 • Пръстен на диафрагмата с гладко действие4

  С фиксиране на пръстена за управление в автоматичен режим

 • Кръгъл отвор на диафрагмата с 11 елемента

  За артистичен контрол на ефекта боке и светлите зони

 • Асферични и UD елементи

  За високо качество на изображението с максимална рязкост

 • VCM и Nano USM мотори

  За гладко, бързо и безшумно автоматично фокусиране

 • Персонализиран бутон и пръстен за управление

  За лесно персонализиране и контрол върху настройките на фотоапарата

RF 35mm F1.4L VCM

Какво съдържа комплектът

 • Обектив RF 35mm F1.4L VCM

 • Сенник за обектив EW-73F

 • Калъф за обектив LP1219

 • Капачка за обектив E-67 II

 • Капачка против прах RF

 • Носач за филтър отзад

 • Ръководство на потребителя

 1. При снимане на филми и работа с пръстена на диафрагмата, докато работи автоматичният фокус, в редки случаи стойностите на фокуса и отвора на диафрагмата може да са несъвместими при използване на фотоапарати от 澳门现金网_申博信用网-官网 системата, пуснати на пазара преди май 2024 г.
 2. Важно: Voice Coil Motor в RF 35mm F1.4L VCM излъчва магнитно поле с ниска честота. Въпреки че като цяло е безопасно да се използва, съветваме ви да се консултирате с вашия лекар, ако имате пейсмейкър или друго медицинско устройство, за да се справите с всякакви притеснения.
  Когато обективът не е свързан към камерата или камерата е изключена, може да се предизвика вътрешен шум от частите на обектива. Това е нормално и не е неизправност. Леките движения по време на транспортиране не влияят на работните характеристики.
 3. Когато се използва с фотоапарати от системата Canon 澳门现金网_申博信用网-官网, оборудвани с цифрова корекция на изкривяването.
 4. Пръстенът на диафрагмата не функционира за управление на отвора на диафрагмата при заснемане на снимки, когато използвате обектива с фотоапарати от системата 澳门现金网_申博信用网-官网, пуснати на пазара преди май 2024 г.
 5. Въпреки че обективът е с устойчива на прах и вода конструкция, това не може напълно да предотврати навлизането на прах или водни капчици в обектива.
 6. Всички данни се базират на стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго.
 7. Подлежи на промяна без предупреждение.